Skip to main content

VAJER WEBBYRÅ

Närvaro på webben är idag en självklarhet. Det finns knappast någon som inte använder sig av informationen på nätet, både privat och i sitt arbete, på dygnets alla timmar och året runt.  Urvalsprocessen för inköp av varor och tjänster startar med en koll på nätet, kort och gott.
 

Med en informativ, välkomnande webbplats ökar du chansen att väcka intresse, skapa en förbättrad relation med din målgrupp och skapa affärer! Här får du det utrymme du behöver för att informera om dina produkter eller tjänster, där du själv äger din informationskanal.

 

Vi har lösningen för en användarvänlig webbplats

Vi rekommenderar TYPO3, som är ett användarvänligt system för både besökare och redaktörer som ska underhålla webbplatsen. Eftersom systemet är så lättadministrerat minskar även beroendet av expertis och konsulter. Teknik ska inte stå i vägen för att enkelt hålla informationen på hemsidan aktuell och relevant.

 

TYPO3 är en CMS-lösning – ett innehållshanteringssystem – baserat på en stabil plattform med en väl utvecklad arkitektur, som passar de flesta företag och organisationer. Systemet kan byggas ut med en mängd olika funktioner, men har redan från start en mängd goda egenskaper – se punkterna nedan!

 

Från ax till limpa

Saknas tid och resurser att lägga på webbplatsen och dess innehåll, hjälper vi till att skapa er nya webbplats hela vägen eller så långt ni önskar. Efter en kortare introduktion kan ni sedan själva enkelt administrera er webbplats!
 

 

TYPO3 och dess fördelar:
 

 • Lättanvänt gränssnitt Administrationsmiljön är tydlig, överskådlig och intuitiv för redaktörer. Detta gör det enkelt att hålla hemsidan informativ och aktuell – utan några större förkunskaper.
   
 • Skalbar arkitektur. TYPO3 har konstruerats för kunna hantera stora organisationer. Koncernbolag och kommuner kan ha flera underliggande organisationer i en och samma lösning. Systemet passar dock även mycket bra för mindre organisationer och företag.
   
 • Licensfritt system. Det finns inga licensavgifter för systemet. TYPO3 bygger på öppen källkod. Kostnad utgår endast för uppsättning av systemet och webbhotell.
   
 • Responsiv visning. Underhållet av webbplatsens innehåll sker i en och samma miljö. Alla besökare till webbplatsen kan känna sig välkomna, oavsett om man gör detta från en dator, läsplatta eller sin mobil.
   
 • Språklager. Gör hemsidan flerspråkig och hantera flera språklager i en och samma miljö.
   
 • Filhantering. Det är enkelt att skapa en tydlig och lätthanterlig filstruktur, vilket gör det smidigt för redaktörer att ta del av bilder, PDF-filer etc för implementation på webbplatsen.
   
 • Sökmotoranpassning. TYPO3 hjälper dig att uppnå bästa möjliga SEO, där man har möjlighet att tilldela särskild behörighet i administrationsmiljön för externa SEO-konsulter om man så önskar.
   
 • Intranät. Systemet är även anpassat för att sätta upp ett användarvänligt intranät, med hög tillgänglighet för t ex medarbetare och kundgrupper, som man hanterar i en och samma miljö som den publika hemsidan.


Vill du veta mer om TYPO3?

Kontakta oss på Tel 018-10 94 01 eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast möjligt.

 

Jag vill gärna veta mer om TYPO3 – kontakta mig!