Skip to main content

VAJER – EN FULLSERVICEBYRÅ SEDAN STARTEN 1989


Genom att vara lyhörda för våra kunders kunskap, erfarenheter och de utmaningar deras verksamheter står inför, har målsättningen varit att finna kreativa och kostnadseffektiva lösningar som stärker våra kunders position på marknaden. Det är målsättningen alltjämt.


Vi delar gärna med oss av de erfarenheter vi skaffat genom åren. Tillsammans tar vi sikte på att hitta effektiva lösningar och kanaler för att ditt budskap ska nå fram – i digital eller tryckt form.


Hur företagets budskap förpackas och hur tydlig du är som avsändare påverkar synen av ditt företag och de tjänster eller produkter ni erbjuder. En väl genomtänkt identitet, trovärdigheten i budskapet och den service som erbjuds skapar förtroende och stärker företagets varumärke. Och alla vill vi njuta av frukterna av ett välrenommerat varumärke!

 

Under åren har vi tagit fram bl a logotyper, grafiska profiler, webbplatser, kampanjer, illustrationer, företagspresentationer, årsredovisningar, bildretuscher, profilreklam och grafiska profilprogram för fordonsparker. Vi har också designat förpackningar och sportartiklar och tagit fram såväl radio- som tv-reklam.

 

Inget uppdrag är för litet och heller inte för stort. Beroende på storleken av uppdraget ser vi till att sätta in de resurser som krävs. 

 

– Vad kan vi hjälpa dig och ditt företag med?