Skip to main content

VAJER REKLAMBYRÅ

Vår omvärld är föränderlig. Nya produkter, tjänster och behov tillkommer. Att lämna det avtryck man önskar kräver omsorg. Ditt företags varumärke, dina produkter eller tjänster bör ha en särpräglad igenkänningsfaktor för att skapa ett unikt avtryck. 

 

Identitet

En väl genomtänkt grafisk profil och strategi ska förvisso tåla att vara med över tid, men ibland krävs det ett rejält omtag. I andra fall krävs mindre förändringar för att fräscha upp och kanske modernisera intrycket av företaget, dess produkter och tjänster. Det är kanske dags att möta din marknad i en ny, uppfräschad kostym?

 

Speglar er grafiska identitet er verksamhet? Möter den er målgrupps bild av er verksamhet? Är den grafiska identiteten trovärdig och tidsenlig? Skapar er språkliga och grafiska tonalitet en god känsla – är den inbjudande, säljande och positiv?


Varor och tjänster

Hur väl förpackade är de produkter eller tjänster som erbjuds? Är produktförpackningen informativ och säljande? Finns det en samhörighet med företagets grafiska profil och förpackningen? Är förpackningen unik och sticker den ut i butikshyllan? Andas produktbladen för de tjänster som erbjuds den tonalitet som företaget står bakom… eller skulle dessa likaväl kunna vara närmaste konkurrent? Är webbplatsen informativ, lättnavigerad och positiv att besöka – och finns det ett mervärde i att återkomma med flera besök?

 

– Vi är lyhörda för din kunskap och de utmaningar din verksamhet har. Tillsammans kan vi ta sikte på att hitta effektiva lösningar för att ditt budskap ska nå fram – i digital eller tryckt form.

 

Genom åren har vi tagit fram bl a logotyper, grafiska profiler, webbplatser, kampanjer, illustrationer, företagspresentationer, årsredovisningar, bildretuscher, profilreklam och grafiska profilprogram för bl a fordonsparker. Vi har också designat förpackningar och sportartiklar och tagit fram såväl radio- som tv-reklam.

 

Kontakta oss ››