Skip to main content

PORTFOLIO – ETT AXPLOCK AV UPPDRAG

 

Alltsedan 1989 har Vajer varit delaktig i en mängd spännande, roliga och framgångsrika projekt. Vi har varit delaktiga i idéarbete liksom produktion av logotyper, grafiska profiler, webbplatser, kampanjer, illustrationer, företagspresentationer, årsredovisningar mm.

 

För att hänga med i utvecklingen och erbjuda våra kunder en så god service som möjligt har vi tagit till oss ny teknik och nya kanaler. Det betyder att vi i dag lika gärna hjälper dig med t ex en webblösning som att förpacka ditt budskap i tryckt form eller varför inte en radio- eller tv-spot? 

 

Här nedan visar vi några projekt vi fått förtroendet att medverka i.

 

FÖRPACKNINGAR OCH BIPACKSEDLAR SIDERAL FORTE

SiderAL® Forte är ett kosttillskott med sukrosomialt järn och C-vitamin. Detta preparat består av järn täckt med ett sukrosomialt (sucrosomial®) hölje som tillåter det att absorberas intakt i tarmen utan att järnet frisätts och kommer i kontakt med tarmslemhinnan. Därmed kan eventuella obehag minimeras som uppstår när järnet kommer i direktkontakt med tarmen.
 

Vajer har fått förtroendet från Renapharma AB att anpassa förpackningar och bipacksedlar för den svenska, norska och finska marknaden.

 

Se mer av Renapharmas produkter ››

 

 

NY WEBBPLATS TILL ROLF GULDSMED

Guldsmederna hos Rolf Guldsmed för traditionen av riktigt hantverk vidare. I ateljén, som är i nära anslutning till butiken, tillverkar guldsmederna nya smycken i egen design. Utöver de egna produktionerna finns även ett stort sortiment av guldringar, guldkedjor, silverkedjor och pärlcollier m m.

Har du en egen modellidé på förlovningsringar och vigselringar kan smederna hjälpa dig att förverkliga dessa! Här kan du även få hjälp med att reparera dina smycken göra omarbetningar. En riktig guldsmedsateljé, med andra ord! Vajer fick förtroendet att skapa en ny responsiv webbplats, med fokus på vackra smycken och hantverket bakom dessa.

 

Besök gärna Rolf Guldsmed ››

 

 

NY WEBBPLATS TILL AHT

Fukt och vatten orsakar varje år skador på fastigheter för stora belopp. Människor utsätts därigenom för betydande hälsorisker när de vistas i dessa miljöer.

AHT utför fuktutredningar i såväl villor som större kommersiella byggnader. Utbildade fukttekniker med gedigen erfarenhet tar reda på orsaker och föreslår lösningar. AHT kan även utföra de åtgärder som krävs för att skapa hållbara klimat och miljöer, för såväl fastigheter som för människor som ska vistas i dessa. Vajer har fått förtroendet att ta fram en ny, rikt informativ och responsiv webbplats.

 

Besök gärna AHT ››

 

 

LOGOTYP OCH WEBBPLATS TILL BOREV

Borev Revision AB erbjuder specialiserade konsulttjänster och revisionstjänster till bostadsrättsföreningar. Vajer har tagit fram en ny logotyp, grafisk profil och en ny responsiv webbplats som nu möter både tidigare som framtida kunder.

 

Besök gärna www.borev.se ››

 

 

TEKNIKERWEBB – IP-ONLY

IP-Only är norra Europas ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och nätnära tjänster. Med installationer av kvalificerad teknik i en rad orter finns ett behov av att övervaka och kontrollera dessa, för bästa driftsäkerhet.

Vajer fick uppdraget att skapa en webbaserad, lättillgänglig, informations- och åtgärdsplattform. Administrationsverktyget som tagits fram underlättar i hög grad för fälttekniker att med hjälp av sina mobiltelefoner genomföra kontroller och underhåll samt att skicka in rapporter. Denna digitala lösning erbjuder en god överblick av verksamheten genom att samla rapporter och statistik i en och samma lösning.

 

Besök gärna IP-Only ››

 

 

NY LOGOTYP OCH WEBB TILL PHASE2PHASE

Phase2Phase verkar inom segmentet Life Science, där man tillhandahåller konsulttjänster till ett brett utbud av kunder. Tjänsterna är huvudsakligen inom CMC-biologi. Phase2Phase är även öppna för finansiering av vissa projekt inom sitt verksamhetsområde. Vajer fick förfrågan om att bygga en webbplats för att skapa en bättre informationsplattform för Phase2Phase. Utöver webbplatsen togs även en ny logotyp fram.

 

Besök gärna www.phase2phase.com ››

 

MEDIROYAL – NRX® STRAP DOUBLE

NRX® Strap har utvecklats av Mediroyal som en ny möjlighet vid ortosbehandling. NRX® Strap är ett flexibelt system som kan användas både som ett diagnostiskt verktyg men också som ett individuellt stöd under rehabilitering. NRX® Strap Double är en vidareutveckling av materialet för en mer kontrollerad stretch och högre stabilitet. Vajer har tagit fram produktlogotyp och grafiskt material, som broschyrer och förpackningar.

 

Läs mer om Mediroyals produkter här ››

 

 

T-TAPE · TERMOPLASTER 

T-Tape är ett holländskt företag som utvecklar en stor bredd av termoplaster för medicinsk och veterinärmedicinska applikationer. De är en av pionjärerna inom kemi och produktdesign av termoplaster och innehar mer än 10 världspatent inom produktdesign och kemiska kompositioner. Vajer har inför den stora mässan Medica i Düsseldorf tagit fram RollUps och produktillustrationer som visar delar av T-Tapes produktutbud.

 

Läs mer om T-Tape och deras produkter här ››

 

 

FASTIGHETSPROSPEKT SÖDRA STATION I GÄVLE

1925 slog portarna upp för en ny stationsbyggnad i Gävle – Södra station. Redan år 1933 togs dock stationen ur bruk då trafiken flyttades till Gävle Centralstation. Byggnaden har därefter nyttjats som administrationslokaler liksom till danslokal, under namnet Maxim – som säkert varit till mångas glädje. Vajer fick uppdraget av Pronordic AB att ta fram underlag, prospekt och annonser för att väcka intresse för framtida hyresgäster att ta plats i denna anrika byggnad.

 

Besök gärna www.pronordic.se ››

 

NY LOGOTYP OCH RESPONSIV WEBBPLATS TILL DINREV

Dinrev AB erbjuder revisionstjänster till företag, föreningar och stiftelser. Utöver revisionstjänster erbjuds kvalificerad rådgivning inom ekonomi. För att möta såväl nya som tidigare uppdragsgivare i en helt ny kostym, bytte företaget först namn, därefter tog Vajer fram en ny logotyp, grafisk manual och kontorstrycksaker. Även en ny responsiv webbplats togs fram.

 

Besök gärna www.dinrev.se ››

MEDIROYAL – MEDICA, DÜSSELDORF

Mediroyal har under åren medverkat med en rad utställningar på Medica i Düsseldorf, där de kunnat visa upp stora delar av sin produktportfölj. Ca 120 000 människor från ungefär 170 länder besöker mässan under tre dagar. Vajer har genom åren tagit fram förslag på mässmonterdesign och därefter grafiskt material, med bl a produktion av vepor, broschyrer och RollUps.

 

Läs mer om Mediroyals produkter här ››

 

 

NY LOGOTYP TILL FROSTEQ

Frosteq är ett teknikorienterad företag med konsultuppdrag och utveckling av bl a den globala kundtjänstplattformen Genesys. För att skapa en tydligare identitet och få en bättre plattform att positionera sin verksamhet ifrån bestämde man sig för att ta fram en ny logotyp. Vajer fick förmånen att ta sig an uppgiften. 

 

Besök gärna www.frosteq.com ››

MEDIROYAL – SRX® COMPRESSIONS SOCKS

Mediroyals SRX® Sport Compression Socks har utvecklats tillsammans med Svenska Handbollsförbundet för de svenska dam- och herrlandslagen. Strumporna har en graderad medicinsk kompression i enlighet med kompressionsklass 2, för att motverka trötthet i vader under uthållighetssporter. Kompression under aktivitet kan ge mindre trötthet i muskulaturen, påskynda läkning av tidigare skador, förebygga lokala ödem efter trauma och öka ledens rörelseomfång. Vajer har tagit fram produktlogotypen för SRX, förpackning och marknadsmaterial.

 

Läs mer om Mediroyals produkter här ››

 

 

JUBILEUMSBOK – UPPSALA MONITORING CENTRE

Inför Uppsala Monitorings Centre´s 40 årsjubileum fick Vajer förtroendet att ta fram design och producera en bok med fokus på organisationens 40-åriga resa och utveckling. Det blev en bok på 134 sidor plus ett maffigt 8-sidigt danskt omslag med högblankt laminat. Uppsala Monitoring Centre – UMC – är en organisation inom WHO som övervakar och registrerar risker och fördelar med olika läkemedelspreparat – för att se till att vi får säkrare mediciner i framtiden!

 

Lär mer om UMC´s verksamhet och vision här ››

CUREBITS – MODULBASERAD TABLETTDOSERING

Med Curebits blir det enklare att ha kontroll över daglig medicinering. Många doseringsförpackningar är klumpiga och skrymmande. Med vissa av lösningarna släpar man omkring på hela veckans tablettbehov. Med Curebits tar du med dig din dagsranson, eller de dagsransoneringar du behöver, snyggt och diskret förpackade. Vajer har tagit fram bl a förpackning, illustrationer och mässmaterial för Curebits.

 

Läs mer om Curebits här ››

SiderAL FORTE – JÄRNTILLSKOTT SOM ÄR SNÄLLARE MOT MAGEN

Magproblem är vanliga vid intag av järntillskott. SiderAL Forte är tillverkat med en patenterad teknik och innehåller järnpyrofosfat som är täckt av liposomer. Det unika höljet gör att järnet inte kommer i kontakt med tarmslemhinnan, höljet höjer dessutom biotillgängligheten. Vajer har tagit fram informationsmaterial, annonser och DR om SiderAL Forte och dess snälla egenskaper.

 

Här kan du läsa mer om SiderAL Forte ››

REDESIGN AV FÖRPACKNINGAR TILL MABS

Mabs olika stödbandage hittar du på apoteken. Dessa produkter kan vara till god hjälp om du t ex behöver stöd för din nacke, för smärtlindring av ett ömmande knä eller har värk i en tumme. Vajer fick uppdraget att utifrån den befintliga paketeringen av produkterna i ZipBags göra en redesign i samma förpackningslösning. En ny design med ny disposition av innehåll och dess materialegenskaper togs fram för 12 produkter.

 

Mabs produktutbud hittar du här ››

 

DETREMIN – D-VITAMIN I OLJEFORM

Under vinterhalvåret får vi inte någon hjälp av solen med tillskottet av D-vitamin. För vissa räcker inte ens sommarhalvårets soliga dagar att tillgodose kroppen dess behov av det viktiga vitaminet. Detremin är en högkoncentrerad kolekalciferollösning som kan användas vid olika former av D-vitaminbrist. Detremin är i oljeform vilket bidrar till att dosen lättare tas upp i kroppen. Vajer har tagit fram informationsmaterial och DR om Detremin och dess fördelar.

 

Här kan du läsa mer om Detremin ››

EXPECTING THE WORST – UPPSALA MONITORING CENTRE

”Expecting the Worst” har tagits fram av Uppsala Monitoring Centre – en organisation inom WHO med intentionen ge oss säkrare mediciner i framtiden. Boken är rikt illustrerad av faktiska, hälsorelaterade kriser och hur dessa hanterats, samt teorier och praktiska guider om hur man bäst går tillväga när krisen är ett faktum. Vajer fick förtroendet att utforma boken, som främst vänder sig till bl a läkemedelsföretag, vårdinrättningar samt nationella och regionala läkemedelsövervakningscenter.

 

Besök UMC för mer information om dess verksamhet ››

MEDIROYAL MOW – SULAN SOM MINSKAR SMÄRTA

Fötterna är basen som resten av kroppen ska vila på och de får utstå en hel del under vår aktiva tid av dygnet. Felställningar kan bidra till problem som t ex benhinneinflammation, knäartros etc. Med sulan MOW från Mediroyal gör du det inte bara skönare för dina fötter, du minskar även risken för smärta. Vajer har tagit fram logotyp och det grafiska konceptet för MOW samt förpackning till denna.

 

Här kan du läsa mer om Mediroyal´s produkter ››

UPPSALA UNIVERSITETS INNOVATIONSPRIS – HJÄRNÄPPLET

Prisstatyetten Hjärnäpplet delas årligen ut av Uppsala Universitet till forskare eller forskarstuderande. Ett pris för att belöna och uppmärksamma forskningsresultat som resulterat i en innovation med utvecklingsmöjligheter att skapa stor samhällsnytta. Vajer har tagit fram en folder som beskriver prisstatyetten Hjärnäpplet – valet av dess material, unika form och tankarna kring varför just detta innovationspris fått sin form av en trunkerad oktaeder.

 

Här kan du läsa mer om Hjärnäpplet ››